Vi opplever å ha gode leveranser av møbler og interiør når vi samarbeider med ECO Materials Collect AS. EMC er med fra tidlig planleggingsfase i prosjektene som blir gjennomført på en meget profesjonell måte. De har alltid godt et overblikk, god gjennomføringsevne, og er løsningsorienterte. Dette gir både oss og våre kunder en trygget for hele gjennomføringen.

SENAB EIKELAND ASKathrine Sørensen
Daglig leder

Eco Materials Collect AS har vært en god støttespiller og samarbeidspartner i flere kundecaser hos oss, som de har løst etter ypperste kvalitet og akkurat i tråd med hva man forventer med tanke på deres ansattes erfaring og fartstid i bransjen. Vi ser frem til å fortsette samarbeidet.

LINDBAK ASBjørn Reidar Lehn
Logistikksjef

Benytter sjansen til å anbefale videre samarbeid med ECO MATERIALS COLLECT AS og Robert Eide-Leigh. De har fremstått som et meget ærekjært og profesjonelt firma. De har levert et godt stykke arbeid, på overraskende kort tid.  Samtidig har Robert vært særdeles ryddig og enkel å samarbeide med.

FORSVARET, LUFTKRIGSSKOLEN TRONDHEIMRoy Ytrehauge
EBA-koordinator - Luftkrigsskolen
FHS/LKSK/Kuhaugen

Vi fikk hjelp av Eco Materials Collect AS til flytting inn i våre nye lokaler og til avhending og tømming av våre gamle lokaler. De var svært serviceinnstilt, løsningsorienterte og hyggelige. Møtte presis og jobbet svært effektivt. De hadde lastebiler tilpasset våre behov og pakket effektivt og trygt. De hjalp også til med å montere møbler, og sette på plass alt i våre nye lokaler. De tok ansvar og jobbet til alt var 100% ferdig og kontaktet oss i ettertid for å høre om alt var på plass. Vi engasjerte også Eco Materials Collect AS til å tømme og rydde våre gamle lokaler samt at de bistod oss med å selge utstyr vi ikke skulle ha med oss videre. Alt i alt framstod de som meget hjelpsomme, fleksible og profesjonelle og vi vil varmt anbefale de videre.

ATEA ASMarte Lund Myran
Prosjektleder

SINTEF Energi AS har kjørt et pilotprosjekt med EMC. SINTEF har vedtatt en miljøpolitikk som forplikter. Da er det viktig at vi ivaretar miljøet i hverdagen i vår egen virksomhet. Vår ambisjon er å utvikle miljøvennlige løsninger for kunder og samfunnet, og da må vi stille de samme strenge krav til oss selv. Nye krav til HMS og arealeffektive bygg gjør at man noen ganger må tenke nytt. EMC tar tak i en viktig miljøutfordring når det gjelder avhending av gammelt inventar. Resultatet denne gangen var imponerende 97% gjenvinningsgrad. SINTEF Energi AS er meget fornøyd og ser frem til videre samarbeid.

SINTEF ENERGI ASCato Olden Nagy
Eiendomsforvalter SINTEF Energi AS
Drift / Administrasjon

Vi har brukt Eco Materials Collect AS (EMC) som samarbeidspartner på flere av våre oppdrag det siste året. De har hatt ansvar for montasje av våre trevareprodukter. Vi er meget fornøyd med EMC. Firmaet fremstår som løsningsorientert og pålitelig. Dyktige og imøtekommende medarbeidere har sikret optimale løsninger innenfor avtalte tidsrammer. Jeg kan trygt anbefale Eco Materials Collect AS.

OLE LIUM MØBELVERKSTED ASKjell Berdal
Daglig leder